… samen vanuit huis op pad …

Op Pad vanuit je eigen woonkamer. Online mee de natuur in, naar het museum, de stad in of  cultuur kijken en beleven.

Via de MeetsApp sluiten we jou als ’thuisblijver’ aan op de tablet van de sessieleider.
We zijn daarnaast altijd op zoek naar vrijwilligers en organisaties die hun verhaal willen delen en het gesprek erover aan te gaan.
Zo kunnen we door samen te praten en ervaringen te delen, nieuwe vriendschappen sluiten.

Deelnemen of bijdragen aan de Op Pad Ontmoetingen? Laat het ons weten!
Stuur een berichtje naar margreet@ontmoetingen-online.nl

… deel je talenten en verhalen …

Mantelzorg Ontmoetingen Online

 

Liefdevolle zorg en aandacht voor jou als mantelzorger is juist nu extra belangrijk. Ervaar via dit platform verbinding, ontspanning en steun. De kracht van positiviteit. We organiseren meerdere keren per week een mantelzorgontmoeting waarbij je je aan kan sluiten.
De sessies beginnen altijd met een kort gesprekje over hoe het iedereen gaat. En dan gaan we samen iets doen.  Omdat iets samen beleven een verbonden gevoel geeft. We kijken uit naar eigen bijdragen in de vorm van een gedicht, een tekst, de klank van een accordeon. Of we nemen je mee de natuur of stad in.

Aan de Mantelzorg Ontmoetingen kan je actief bijdragen en je ervaringen delen. Maar je kan ook rustig aanwezig zijn en alleen maar genieten!
Contact ons gerust hoe je je aan kan sluiten op de sessies. Of hoe je ook bij jou in de buurt een sessie kan organiseren.

… liefdevolle zorg en aandacht …

Muzikaal- theatrale Ontmoetingen Online

 

Online muzikale- of muziektheatrale sessies. Om mee te zingen, mee te doen of gewoon lekker te luisteren.  Met  ‘oude liedjes’, meer klassiek repertoire, muziektheater- hits of met dat waar je interesse ook maar ligt. Voor iedereen en op maat. Via de taal van muziek (begeleid door goede kunstvakprofessionals) verbinden we je met andere mensen en creëren online een ware Ontmoeting waar iedereen blij van wordt.

 …   we verbinden mensen …

Zelf-georganiseerde Ontmoetingen Online

 

Een bijzonder onderdeel van ons platform. Dit is de plek waar vrijwiligers, medewerkers en leidinggevenden hun creativiteit uit kunnen leven. Door een eigen programma te maken, met en voor deelnemers. Eigenlijk een persoonlijk televisie kanaal met een spel, een lied, een (groep) gesprek. Samen de krant lezen. Een bijzondere gast aan tafel. Misschien wel vanuit huis de tuin in of de dieren begroeten.
Zo mogelijk iedere dag, op een vast moment.  Laat je het ons weten als je deel wilt nemen of een sessie organiseren?

Dat kan via margreet@ontmoetingen-online.nl

… interactieve beweegsessies op maat …

Actieve Ontmoetingen Online

 

Stilzitten is funest voor iedereen. Zeker als je je huis niet meer uit mag of kan! Een ervaren dans (therapeutische) professional verzorgt deze frisse en interactieve beweegsessies op maat. Met persoonlijke aandacht, heerlijk bewegen en een mooi gezamenlijk gesprek.

Familie Ontmoetingen Online

 

Via je eigen televisiescherm  met heerlijk groot beeld kan je videobellen met familie, dierbaren en bekenden. Of online aansluiten bij een activiteit die jouw dierbare meebeleeft.
Door op de foto van diegene te klikken die je wilt beeldbellen, wordt via de MeetsApp een bericht gestuurd dat je contact wilt. Of omgekeerd: jouw dierbaren kunnen via de televisie bij je inbellen. Dat kan 24/7, individueel of met een paar mensen tegelijkertijd. Heerlijk om alledrie je kleinkinderen met elkaar te horen kletsen terwijl jezelf niet zoveel hoeft te zeggen ook al kan het wel.

Inbellen door (een deel van) de familie voor een gezamenlijk gesprek en alle varianten die erbij horen, is uiteraard ook mogelijk!