… samen onderweg met een goed gesprek …

 

Digitaal Op Pad vanuit je eigen woonkamer. Online mee de natuur in, naar het museum, de stad in of cultuur kijken en beleven. Zelfs tot in het buitenland!

Onze sessieleiders zijn veelal jong, actief en ondernemend.

Via je televisie (of een persoonlijke internetlink) sluiten we jou als deelnemer aan op de tablet van de sessieleider zodat je overal mee naar toe kan gaan.

Om ons aanbod steeds te vernieuwen, zijn we altijd op zoek naar vrijwilligers en organisaties die hun verhaal willen delen en het gesprek erover aan willen gaan.
Zo kunnen we samen verder praten en ervaringen delen. Zodat nieuwe vriendschappen kunnen ontstaan.

 

Deelnemen of bijdragen aan de Op Pad Ontmoetingen? Stuur een berichtje naar margreet@ontmoetingen-online.nl

…vanuit huis mee in Special- sferen…

 

De SeizoensSpecial: interactief online genieten.

 

In deze regelmatig georganiseerde Special sluiten we je vanuit jouw huiskamer aan en nemen je mee naar mooie plekjes waar je zelf niet zomaar meer kan komen.

Warm tussen de schapen in een schaapskooi, lichtjes kijken in een stad. Het groen zien uitkomen, een zomerse wandeling door de natuur of een bezoek bij een kunstenaar.

Om deel te nemen aan (een) sessie(s) tijdens deze Special kan je je aanmelden door ons een mailtje te sturen aan welke sessie je wilt deelnemen.

margreet@ontmoetingen-online.nl

 

SHARE- uitwisseling.
In deze Europese uitwisseling met deelnemers uit Turkije en Spanje staan favoriete liedjes, verhalen, foto’s of andere herinneringen centraal. Samen met een jonge begeleider (die ook Engels spreekt), laten we onze favorieten horen en delen we elkaars ervaringen. Dit project start begin september a.s. en zal voor wie wil en nog kan, zelfs een fysieke uitwisseling naar de partnerlanden behelzen!

Ben je een jonge cultuurmaker of geintresseerd om met je eigen opa, oma of kwetsbare vriend of vriendin mee te doen? Laat het ons horen!

Stuur een mail naar: margreet@ontmoetingen-online.nl

… deel je ervaringen en verhalen …

Mantelzorg Ontmoetingen Online

 

Liefdevolle zorg en aandacht voor jou als mantelzorger is juist nu extra belangrijk. Ervaar via dit platform verbinding, ontspanning en steun. De kracht van positiviteit. We organiseren meerdere  mantelzorgontmoetingen waarbij je kan aansluiten.
In de sessies gaan we het gesprek aan over hoe het met jou gaat. Daarnaast gaan we samen ook echt iets doen. Op Pad. Omdat samen iets beleven geweldig verbindt.

Je kan je aanmelden door ons een mailtje te sturen aan welke sessie je wilt deelnemen (zie Agenda) naar

margreet@ontmoetingen-online.nl

 

… liefdevolle zorg en aandacht …

Muzikale Ontmoetingen Online

 

Online muzikale- of muziektheatrale sessies. Om mee te zingen, mee te doen of gewoon lekker te luisteren.  Met  ‘oude liedjes’, meer klassiek- of theatraal repertoire of muziek uit de jaren 70 en 80. Via de taal van muziek (begeleid door goede kunstvakprofessionals) verbinden we je met andere mensen en creëren online een ware Ontmoeting waar iedereen blij van wordt. Nu Corona vaak minder roet in het eten gooit, werken we ook weer met live- sessies!

 …   we verbinden mensen …

Zelf-georganiseerde Ontmoetingen Online

 

Een bijzonder onderdeel van ons platform. Dit is de plek waar vrijwiligers, medewerkers en leidinggevenden hun creativiteit uit kunnen leven. Door een eigen programma te maken, met en voor deelnemers. Eigenlijk een persoonlijk televisie kanaal met een spel, een lied, een (groep) gesprek. Samen de krant lezen. Een bijzondere gast aan tafel. Misschien wel vanuit huis de tuin in of de dieren begroeten.
Zo mogelijk iedere dag, op een vast moment.  Laat je het ons weten als je deel wilt nemen of een sessie organiseren?

Dat kan via margreet@ontmoetingen-online.nl