… samen onderweg met een goed gesprek …

 

Op Pad vanuit je eigen woonkamer. Online mee de natuur in, naar het museum, de stad in of cultuur kijken en beleven. Zelfs tot in het buitenland!

Onze sessieleiders zijn veelal jong, actief en ondernemend. Een mooie combinatie met de meer thuiswonend gerichte deelnemers.

 

Via een persoonlijke link sluiten we jou als ’thuisblijver’ aan op de tablet van de sessieleiders.
We zijn daarnaast altijd op zoek naar vrijwilligers en organisaties die hun verhaal willen delen en het gesprek erover aan te gaan.
Zo kunnen we door samen te praten en ervaringen te delen, nieuwe vriendschappen sluiten.

 

Deelnemen of bijdragen aan de Op Pad Ontmoetingen?

Laat het ons weten!
Stuur een berichtje naar margreet@ontmoetingen-online.nl

…vanuit huis mee in seizoens sferen…

 

De SeizoensSpecial: interactief online genieten.

 

Ieder seizoen sluiten we je, vanuit jouw huiskamer, aan en nemen je mee naar de mooie plekjes waar je zelf niet zomaar naar toe kan gaan. Zeker nu sommige locaties binnen gesloten zijn.

Warm tussen de schapen in een schaapskooi, lichtjes kijken in een stad. Het groen zien uitkomen, een zomerse wandeling door de natuur of een bezoek bij een kunstenaar.

Ieder seizoen kan je je aanmelden via ons aanmeldformulier om mee te doen. Hou de site dus in de gaten voor het laatste nieuws!

… deel je ervaringen en verhalen …

Mantelzorg Ontmoetingen Online

 

Liefdevolle zorg en aandacht voor jou als mantelzorger is juist nu extra belangrijk. Ervaar via dit platform verbinding, ontspanning en steun. De kracht van positiviteit. We organiseren meerdere  mantelzorgontmoetingen waarbij je kan aansluiten.
Deels gaan we in de sessies het gesprek aan over hoe het ook met jou gaat. Daarnaast gaan we samen ook echt iets doen. Op Pad. Omdat samen iets beleven geweldig verbindt.

Contact ons gerust hoe je je aan kan sluiten op de sessies. Of hoe je ook bij jou in de buurt een sessie kan organiseren.

… liefdevolle zorg en aandacht …

Muzikale Ontmoetingen Online

 

Online muzikale- of muziektheatrale sessies. Om mee te zingen, mee te doen of gewoon lekker te luisteren.  Met  ‘oude liedjes’, meer klassiek- of theatraal repertoire of muziek uit de jaren 70 en 80. Via de taal van muziek (begeleid door goede kunstvakprofessionals) verbinden we je met andere mensen en creëren online een ware Ontmoeting waar iedereen blij van wordt. Nu Corona vaak minder roet in het eten gooit, werken we ook weer met live- sessies!

 …   we verbinden mensen …

Zelf-georganiseerde Ontmoetingen Online

 

Een bijzonder onderdeel van ons platform. Dit is de plek waar vrijwiligers, medewerkers en leidinggevenden hun creativiteit uit kunnen leven. Door een eigen programma te maken, met en voor deelnemers. Eigenlijk een persoonlijk televisie kanaal met een spel, een lied, een (groep) gesprek. Samen de krant lezen. Een bijzondere gast aan tafel. Misschien wel vanuit huis de tuin in of de dieren begroeten.
Zo mogelijk iedere dag, op een vast moment.  Laat je het ons weten als je deel wilt nemen of een sessie organiseren?

Dat kan via margreet@ontmoetingen-online.nl