Super leuk dat je deelnemer van ons platform wil worden.

Je kan als individuele deelnemer, als huiskamer van een zorgorganisatie of hele familie kiezen uit een breed aanbod van sessies. We maken met jou een programma op maat.

Of je kan aansluiten op het programma wat we bieden, samen met onze programmerings- partners.

 

Als basisprincipe geldt bij ons dat Ontmoetingen Online betaalbaar moet zijn voor iedereen.

Daartoe betaal je in de basis een bedrag per maand.
Hierin is inbegrepen o.a de maandelijkse huur voor het gebruik van de hardware, onderhoud en programmeringsbegeleiding.

 

Medewerkers en vrijwilligers kunnen met dit basisabbonement zelf aan de slag met een eenvoudige programmering. Op pad naar de tuin, de dierenwei, gezamenlijk gedichten of de krant lezen.
Onze techniek komt ter plekke om de systemen in een huiskamer te installeren. Om dat te realiseren rekenen we installatiekosten.
Daarnaast plannen we een (betaalde)  informatieve medewerkers/ vrijwilligers/ betrokkenen training. Daarin wordt veel informatie gegeven en komen al je vragen aan bod. Deze duurt globaal 1,5 uur. Natuurlijk ontmoet je tijdens deze sessies andere deelnemers. Want het creëren van Ontmoetingen en het maken van nieuwe vriendschappen staat bij ons immers centraal!

 

We bieden hiernaast de mogelijkheid om (uiteraard tegen betaling) op sessies aan te sluiten die door ons vorm worden gegeven.

Interactief mee Op Pad naar een stadje, de markt of een natuurwandeling. Een muziek theatrale beleving, een muzikale sessie of deelnemen aan een Seizoensspecial. Voor max 8 individuele deelnemers vanuit hun huiskamer, of max 3 huiskamers met meerdere deelnemers tegelijkertijd.

 

Laat het ons weten als je meer wilt weten over de verschillende (programma-) mogelijkheden en de prijzen.

Stuur een mail naar margreet@ontmoetingen-online.nl