Super leuk dat je erover denkt om deelnemer van ons platform te worden. Als individuele deelnemer of als huiskamer van een zorgorganisatie kan je kiezen uit een breed aanbod van sessies. We maken met jou een programma op maat.

Als basisprincipe geldt bij ons dat een abonnement betaalbaar moet zijn voor iedereen.
In de basis betaal je tot aan 75 euro per maand per aangesloten huiskamer.
Hierin is inbegrepen o.a de maandelijkse huur voor het gebruik van de hardware, onderhoud en programmeringsbegeleiding.

Medewerkers en vrijwilligers kunnen met dit basisabbonement zelf aan de slag met een eenvoudige programmering. Op pad naar de tuin, de dierenwei, gezamenlijk gedichten of de krant lezen.
Onze techniek komt ter plekke om de systemen in een huiskamer te installeren. Om dat te realiseren rekenen we installatiekosten.
Daarnaast plannen we een (betaalde)  informatieve medewerkers/ vrijwilligers/ betrokkenen training. Daarin wordt veel informatie gegeven en komen al je vragen aan bod. Deze duurt globaal 1,5 uur.Natuurlijk ontmoet je tijdens deze sessies andere deelnemers. Want het creëren van Ontmoetingen en het maken van nieuwe vriendschappen staat bij ons immers centraal!

 

We bieden hiernaast de mogelijkheid om (uiteraard tegen betaling) sessies door ons vorm te laten geven. Een muziek theatrale beleving, een muzikale sessie of interactief mee Op Pad naar een stadje, de markt, een natuurwandeling etc. Voor max 8 individuele huiskamers of max 3 huiskamers met meerdere deelnemers.

 

Wij zijn ervan overtuigd dat Ontmoetingen Online op deze manier betaalbaar is voor iedereen. Laat het ons weten als je meer wilt weten over de verschillende (programma-) mogelijkheden en de prijzen.