Super leuk dat je erover denkt om deelnemer van ons platform te worden. We werken op dit moment aan een (bijna) dagelijks aanbod van sessies waar je uit kan gaan kiezen. Om je individueel aan te sluiten of als huiskamer van een zorgorganisatie.

Bij ons kan je deelnemen door het betalen van maandelijks abonnementsgeld.
Een Basisabonnement kost 50 euro. Je kan dan genieten van samen op pad naar het museum, de natuur of de stad in. Of samen kijken en praten over heel verschillende onderwerpen. Natuurlijk ontmoet je tijdens deze sessies andere deelnemers. Want het creëren van Ontmoetingen en het maken van nieuwe vriendschappen staat bij ons immers centraal!
Afhankelijk van je aansluitingsmogelijkheden betaal je nog een klein extra bedrag voor de huur van de webcam en mediabox met daarbij de installatie bij jou thuis.

Daarnaast kan je kiezen voor het Plusabonnement. Met dans of muzieksessies, aangeboden door ons fijne team van kunstvakprofessionals. Wat de kosten daarvan precies zijn, is afhankelijk van wat je kiest.
Voor zorg- of welzijnsorganisaties worden bijvoorbeeld ‘Pluspakketten’ aangeboden. Kortingspaketten voor een langere tijd, met bijvoorbeeld een keer per week muziek en een keer per week dans

Wij zijn ervan overtuigd dat Ontmoetingen Online op deze manier betaalbaar is voor iedereen. Laat het ons weten als je meer wilt weten over de verschillende (programma-) mogelijkheden en de prijzen.