Super leuk dat je deelnemer van ons platform wil worden.

Je kan als individuele deelnemer(s), als huiskamer van een zorg- of welzijnsorganisatie of hele familie kiezen uit een breed aanbod van sessies. We maken met jou een programma op maat.

Of je kan aansluiten op het programma wat we bieden.

 

Interactief mee Op Pad naar een stadje, een museum, de markt of een natuurwandeling. Een muziek theatrale beleving, een muzikale sessie of deelnemen aan een Seizoensspecial.

De interactieve sessies zijn voor max 10 individuele deelnemers of max 3 huiskamers met meerdere deelnemers tegelijkertijd.

 

Daarbij willen we dat Ontmoetingen Online betaalbaar is voor iedereen.

Er zijn meerdere mogelijkheden om je aan te sluiten bij de sessies

  • Je bent een individuele deelnemer en wilt aansluiten via je eigen computer, laptop of tablet.
    Je betaalt dan voor de eerste maand 25 euro. Daarmee sluiten we je via een persoonlijke link in je email, aan op ons platform. De eerste 2 sessies zijn gratis. Daarna betaal je 3 euro per sessie en 15 euro per maand abonnementsgeld.
  • Je bent een individuele deelnemer en wil via je televisie deelnemen aan de sessies.
    Je betaalt dan eenmalig 250 euro om je televisie aan te sluiten op ons platform. Onze techniek komt dan langs om je te installeren. Vervolgens kan je gelijk deelnemen aan de online sessies. De eerste 2 sessies zijn gratis. Daarna betaal je 15 euro abonnementsgeld per maand en 3 euro per sessie naar keuze.
  • Je bent een huiskamer van een organisatie met dagactiviteiten, ontmoetingscentrum of een zorgorganisatie. Met meerdere mensen tegelijkertijd. Je betaalt dan een basisbedrag per maand (75 euro). Hierin is inbegrepen o.a de maandelijkse huur voor het gebruik van de hardware, onderhoud en programmeringsbegeleiding. Onze techniek komt ter plekke om de systemen in een huiskamer te installeren. Om dat te realiseren rekenen we installatiekosten.Je kan je tegen betaling aansluiten op de sessies naar keuze binnen onze programmering.Maar ook kan je zelf aan de slag met een eenvoudige, locale programmering. Op pad naar de tuin, de dierenwei, gezamenlijk gedichten of de krant lezen. We organiseren een informatieve medewerkers/ vrijwilligers/ betrokkenen training zodat je dit ontspannen zelf kunt doen. Daarin wordt veel informatie gegeven en komen al je vragen aan bod.
  • Je bent een zorg- of welzijnsorganisatie, een fonds of een gemeente en wilt meerdere mensen vanuit hun huiskamer mee laten doen. Laat het ons weten, dan overleggen we en maken een offerte op maat.

 

Meer weten?

Stuur een mail naar margreet@ontmoetingen-online.nl