We werken graag samen met bevlogen, inspirerende en gepassioneerde mensen om voor jou een zo passend en aansprekend mogelijk aanbod te maken. Van jong tot oud.
Daarbij hechten we aan kwaliteit en zorgvuldigheid.
Mogen we je voorstellen aan ons team?

Margreet Melman- Initiatiefnemer Ontmoetingen Online. Algemene leiding, aanjager netwerk, spokeswoman en project- ontwikkeling.

 

Verbinden, samenwerken en ‘verleiden tot’ zijn kernwoorden die bij mijn inzet passen om de wereld een klein stukje mooier te maken. Prachtig om te zien hoe we met elkaar online kippenvel creëren.

Rolf Boerkoel – Hoofd techniek Ontmoetingen Online.

Naast never- stopping- ontwikkelaar is hij helpdesk en verantwoordelijk voor de operationele gang van zaken.

 

‘Ik hou ervan krachtige initiatieven te ontwikkelen waarbij technologie in dienst van mensen staat . Ontmoetingen uit te zien groeien tot een project met maatschappelijke impact is voor mij enorm motiverend’.

Yannick Hurkmans – Op Pad Ontmoetingen.

Als buurtwerker werk ik dagelijks met verschillende bewoners en zie de krachten in de mens. Off- en online.
Door met oprechte interesse te luisteren naar de deelnemers en ze ook fijn op pad mee te nemen naar de mooiste plekjes, worden de verhalen en inzichten gewonnen. De online-sessies leveren zo verbinding tussen de deelnemers op .

Abel de Boer- Op Pad Ontmoetingen.

Bijzonder om deelnemers online mee Op Pad te nemen. Iedere keer weer een uitdaging om een mooi plekje te vinden, een onderwerp of gesprek te selecteren en aan te gaan.

Gaaf om op deze manier de verbinding tussen jonger- en ouder te maken.

Ik heb er zin in meer en meer deelnemers aan te sluiten en mee Op Pad te nemen!

Yaël van Loosbroek- Speck – Op Pad Ontmoetingen/ ArtSee.

Iedereen heeft iets met kunst. Hoe ernaar te kijken is een uitnodiging.  Ik neem deelnemers online mee in de wereld van kunst en musea en begeleid hen in het kijken om zo hun eigen connectie te vinden. Ik kijk er enorm naar uit om nieuwe verhalen, connecties en herinneringen te maken!

 

Sem de Boer – Op Pad Ontmoetingen

Ik vind het bijzonder en leuk de deelnemers mee op pad te nemen. Ze op te zien bloeien en de verhalen te horen die de plekken waar we naartoe gaan, bij ze oproepen.

Allerd van den Bremen –

Muzikale Ontmoetingen.
Niets mooier dan mensen met elkaar te verbinden. On- en off- line. Het creëren van een werkelijke ontmoeting is waardevol en leerzaam. Voor anderen en voor mezelf. Prachtig werk om te doen!

Ilse van Haastrecht – Actieve Ontmoetingen.
Dans en beweging zijn krachtige manieren om contact te versterken. Ontdekken hoe we kunnen verbinden, van mens tot mens. Ik zet me graag in om binnen Ontmoetingen aandachtige en liefdevolle zorg te stimuleren.

Peggy Smeets – Muzikale Ontmoetingen.
Muziek maken is mijn passie. In dit drukke, digitale tijdperk vind ik het geweldig om samen muziek te maken en ons aan elkaar te verbinden. Super om iedereen hiervan te zien genieten.

Christoph Eberl – Actieve Ontmoetingen.
Dansen, contact leggen, aanvoelen en begrijpen. Aandacht geven en mogelijkheden zoeken elkaar te vinden. Iemand zichzelf te laten vinden. Dat is eigenlijk van mens tot mens een stuk vrijheid vinden.

Katarina van den Wouwer – Actieve Ontmoetingen.
Dans en beweging kan een bijzondere ingang zijn om met mensen te communiceren en ons te verbinden. Een menselijk lichaam heeft zoveel te vertellen! Ik kijk er naar uit om alle deelnemers uit te nodigen voor een dans- dialoog.