We werken graag samen met bevlogen, inspirerende en gepassioneerde mensen om voor jou een zo passend en aansprekend mogelijk resultaat neer te zetten.
Daarbij hechten we aan kwaliteit en zorgvuldigheid.
Mogen we je voorstellen aan ons team?

Margreet Melman- Initiator Ontmoetingen.
Verbinden, samenwerken en ‘verleiden tot’ zijn kernwoorden die bij mijn inzet passen om de wereld een klein stukje mooier te maken. Prachtig om te zien hoe we met elkaar zorgen voor online kippenvel!

Ilse van Haastrecht – Actieve Ontmoetingen
Dans en beweging zijn krachtige manieren om contact te versterken. Ontdekken hoe we kunnen verbinden, van mens tot mens. Ik zet me graag in om binnen Ontmoetingen aandachtige en liefdevolle zorg te stimuleren.

Rolf Boerkoel – Initiator Ontmoetingen
Ik hou ervan krachtige initiatieven te ontwikkelen. Op het gebied van duurzaamheid en technologie. Mooi als zo’n initiatief vervolgens uitgroeit tot een project met een maatschappelijke impact. Geweldig om daaraan bij te dragen.

Allerd van den Bremen – Muzikale Ontmoetingen
Niets mooier dan mensen met elkaar verbinden. Online en off- line. Het creëren van een werkelijke ontmoeting is waardevol en leerzaam. Voor anderen en voor mezelf. Prachtig werk om te doen!

Peggy Smeets – Muzikale Ontmoetingen
Muziek maken is mijn passie. In dit drukke, digitale tijdperk vind ik het geweldig om samen muziek te maken en ons aan elkaar te verbinden. Super om iedereen hiervan te zien genieten.

Brenda Otten – Mantelzorg ondersteuner
In mijn dagelijkse praktijk van ondersteuning en begeleiding van mantelzorgers voel ik grote betrokkenheid op het verbinden van mensen en het delen van ervaringen. De Ontmoetingen zijn een pracht kans om dit online te realiseren en daarmee een grote groep mantelzorgers te bereiken. Mooi om me hiervoor in te zetten!

Christoph Eberl – Actieve Ontmoetingen
Dansen, contact leggen, aanvoelen en begrijpen. Aandacht geven en mogelijkheden zoeken elkaar te vinden. Iemand zichzelf te laten vinden. Dat is eigenlijk van mens tot mens een stuk vrijheid vinden.

Mischa Eijkenboom – Ondersteuning techniek en service
Wekelijks zie ik de effecten die Ontmoetingen heeft op deelnemers aan de sessies. Super om bij te kunnen dragen in het ontwikkelen van de techniek van het project, zodat we steeds meer deelnemers kunnen gaan bereiken.

Katarina van den Wouwer – Actieve Ontmoetingen
Dans en beweging kan een bijzondere ingang zijn om met mensen te communiceren en ons te verbinden. Een menselijk lichaam heeft zoveel te vertellen! Ik kijk er naar uit om alle deelnemers uit te nodigen voor een dans- dialoog.

Jolanda Been – Zelfgeorganiseerde Ontmoetingen
Als al het gewone op de zorglocatie niet meer gewoon is brengt dat creativiteit. Interactiviteit met onze bewoners kan prachtig online ontstaan.
Een spel doen, een praatje maken, muziek luisteren. Via het beeldscherm. Mijn droom? Een kanaal waarop je alles kunt delen. Jolanda Duys met een vissenkom op tafel!