We werken graag samen met bevlogen, inspirerende en gepassioneerde mensen om voor jou een zo passend en aansprekend mogelijk aanbod te maken.
Daarbij hechten we aan kwaliteit en zorgvuldigheid.
Mogen we je voorstellen aan ons team?

Margreet Melman- Initiatiefnemer Ontmoetingen Online. Algemene leiding, aanjager netwerk, spokeswomen en project- ontwikkeling.

 

Verbinden, samenwerken en ‘verleiden tot’ zijn kernwoorden die bij mijn inzet passen om de wereld een klein stukje mooier te maken. Prachtig om te zien hoe we met elkaar online kippenvel creëren

Rolf Boerkoel – Initiatiefnemer Ontmoetingen Online.

Hoofd techniek en helpdesk, daarnaast verantwoordelijk voor de operationele gang van zaken.

 

‘Ik hou ervan krachtige initiatieven te ontwikkelen waarbij technologie in dienst van mensen staat . Ontmoetingen uit te zien groeien tot een project met maatschappelijke impact is voor mij enorm motiverend’.

Allerd van den Bremen – Muzikale Ontmoetingen
Niets mooier dan mensen met elkaar verbinden. Online en off- line. Het creëren van een werkelijke ontmoeting is waardevol en leerzaam. Voor anderen en voor mezelf. Prachtig werk om te doen!

Ilse van Haastrecht – Actieve Ontmoetingen
Dans en beweging zijn krachtige manieren om contact te versterken. Ontdekken hoe we kunnen verbinden, van mens tot mens. Ik zet me graag in om binnen Ontmoetingen aandachtige en liefdevolle zorg te stimuleren.

Yannick Hurkmans- Mantelzorg/ Op Pad Ontmoetingen

 

Als buurtwerker werk ik dagelijks met verschillende bewoners en zie de krachten in de mens. Off- en online.
Door met oprechte interesse te luisteren naar de deelnemers worden de mooiste verhalen en inzichten gewonnen. Super om mee te beleven dat de online-sessies zo’n binding tussen de deelnemers op leveren.

Peggy Smeets – Muzikale Ontmoetingen
Muziek maken is mijn passie. In dit drukke, digitale tijdperk vind ik het geweldig om samen muziek te maken en ons aan elkaar te verbinden. Super om iedereen hiervan te zien genieten.

Christoph Eberl – Actieve Ontmoetingen
Dansen, contact leggen, aanvoelen en begrijpen. Aandacht geven en mogelijkheden zoeken elkaar te vinden. Iemand zichzelf te laten vinden. Dat is eigenlijk van mens tot mens een stuk vrijheid vinden.

Abel de Boer- Op Pad Ontmoetingen

 

Bijzonder om deelnemers online mee Op Pad te nemen. Iedere keer weer een uitdaging om een mooi plekje te vinden, een onderwerp of gesprek te selecteren en aan te gaan.

Gaaf om op deze manier de verbinding tussen jonger- en ouder te maken.

Zin om nog meer deelnemers aan te sluiten en mee Op Pad te nemen!

Katarina van den Wouwer – Actieve Ontmoetingen
Dans en beweging kan een bijzondere ingang zijn om met mensen te communiceren en ons te verbinden. Een menselijk lichaam heeft zoveel te vertellen! Ik kijk er naar uit om alle deelnemers uit te nodigen voor een dans- dialoog.

Jolanda Been – Zelfgeorganiseerde Ontmoetingen
Als al het gewone op de zorglocatie niet meer gewoon is brengt dat creativiteit. Interactiviteit met onze bewoners kan prachtig online ontstaan.
Een spel doen, een praatje maken, muziek luisteren. Via het beeldscherm. Mijn droom? Een kanaal waarop je alles kunt delen. Jolanda Duys met een vissenkom op tafel!